Trip69

Trip69

Inner Page Header

xxx

Home xxx
xxx

Reviews and Recommendations

97%
of guests
recommend
4.5/5
guest ratings
18 reviews

14 Days

Pricing and availability

Trip dates: Wed Mar-5-2014 to Sat Mar-8-2014 (Select new trip dates)

$81.68 /each
over 42 inches
$81.68 /each
under 42 inches, (3 to 11) *
*specify age at day of event


4.5
by Sena
from London, UK

Recommended
for Everyone
Great experience
Posted Jun 02, 2013

Excellent hotel, friendly staff would def go there again

  • 4.5
  • 3.8
  • 4.2
  • 5.0
  • 4.6
  • 4.8


Reviews
  1. Ques:- Why should I make a booking with Trip69.com?
    Ans :- Trip69.com and Travel is a professional destination management company with more than a decade’s experience in the industry. But that’s not alone the reason which makes us a sought-after choice for all kinds of travel services. Find below more: - Easy booking via user-friendly online booking portal, exclusive Mobile App, or even by telephone or email - Highly secured and flexible payment options - No hidden fee - Professional work team with exceptional product and service knowledge - Personalized services according to your budget and preferences - Physical presence in major touristic destinations - Most of our tour products and travel services are accompanied by Best Price Guarantee - Availability of a dedicated client support system on a 24/7 basis
  2. Ques:- How can I make the Payment on your Website & is it Secure?
    Ans :- You can make the payment online using a valid Debit Card or Credit Card. With all payments being processed on a highly advanced and protected payment gateway, we guarantee you utmost safety in terms of money transactions.
  3. Ques:- When will I receive the voucher after the payment is done?
    Ans :- As soon as your booking is confirmed and the payment is done, we’ll issue a voucher immediately and send it to you through email.
  4. Ques:- Will I get a reference number for my booking?
    Ans :- You’ll get a unique Booking Reference Number, which can be easily located in your booking voucher. Your Booking Reference Number typically begins with RT, followed by the reference number.
  5. Ques:- For tours inclusive of transfers, do you offer to Pick up Service from any place?
    Ans :- We offer round-trip transport for all tours inclusive of transfers. Pick up and drop off is mainly provided from centrally located hotels in City Center Areas in the particular City where the Tour is conducted from.
  6. Ques:-Do you provide tickets attractions in the Country?
    Ans :- Yes, we do offer flexible passes and tickets if its listed on our website. The Tickets depend in the form of eVoucher or a Hard copy as per the guidelines of these Attractions.
  7. Ques:- Can I produce an eVoucher at the time of my Tour?
    Ans :- Yes, you may produce an eVoucher at the time of your tour. However, it’s mandatory to carry a hard copy of the ticket or voucher when you visit a theme park or a popular landmark in the country. Without a valid voucher or ticket, your entry may be sometimes restricted. It is equally vital to ensure that you bring all relevant documents by way of ID proof (as required) for your tour.
  8. Ques:- How long will it take for the refund of my canceled tour?
    Ans :- This largely depends on the cancellation policies of your tour. However, some Tours are governed by Third Party Contracts and are liable as per third party policies. Normally it may take 7 working days.
  9. Ques:- Is it possible for me to change or postpone the travel date once the booking is done?
    Ans :- Yes, it’s possible to make amendments in your travel arrangements. But make sure that you send us an amendment request and get it confirmed well in advance of your travel date. Also, please be informed that amendments will be accepted only in accordance with the respective tour’s terms and conditions.
  10. Ques:- Can I book multiple tours at a time?
    Ans :- Yes, our easy to navigate website offers the flexibility to book multiple tours at a time online. Create the first tour by visiting the respective tour page and clicking ‘Book Now’. You’ll be redirected to the ‘Review Order’ page, where you can use the ‘Continue Shopping’ option to return to the tour listing page and make a further selection of tours. Repeat the same procedure until you’ve made all tour choices. Now click ‘Proceed to Checkout’ to add pertinent details and subsequently make payment.
  11. Ques:- Do you offer a selection of Hotels on your Website for Packages?
    Ans :- Yes, we do offer the selection of Hotels on our Website. You get multiple options for the Hotel selection according to the Star category. All you need to do is you just need to select an option of Hotel according to your requirement.
  12. Ques:- Should I reconfirm my booking before the travel date?
    Ans :- No reconfirmation of booking is required. Nevertheless, the booking of certain tours is subject to availability. In such a case, our Sales Representative will send you an email, clearly detailing the entire options about the tour availability, and book the tour or tickets according to your convenience.
  13. Ques:- Despite scrolling down your tour listing page, I am not able to locate my preferred tour activity. What should I do?
    Ans :- Use the convenient tour filter options seen on the tour listing page to easily narrow down your search by tour type, name or even price range. You can also make your search more specific by directly entering the name of your preferred tour activity in the given field on the listing page’s left-hand side and then clicking the search icon.
  14. Ques:- Upon making the reservation and payment, how will I confirm whether or not it has been received by Trip69.com?
    Ans :- As soon as we receive your payment, we’ll send you a booking voucher via email.
  15. Ques:- How can I share my experience with you?
    Ans :- Simply follow this link to rate us or give feedback of your experience with us. We’d be delighted to hear from you and improve our services accordingly.
  16. Booking Policy
    Cancellation Policy
    • If Cancellation made within 24 hours to your Tour departure time 100% charges will be applicable.
    • If eligible for Refund your Amount will be returned back to your Account within 7 working days
    Ticket Policy - Once your tickets are issued system will not allow you to cancel any order
  • We reserve the complete right to reschedule an itinerary or route, adjust pricing, or even cancel a tour whenever, at our sole discretion, mainly if we deem it is vital for your safety or convenience.
  • Unused inclusion in a tour package is non-refundable.
  • Any guest failing to reach on time at the designated pick-up point will be considered a no-show. No reimbursement or alternative transfer will be arranged in such circumstances.
  • Should a tour booking be cancelled or altered for reasons of bad weather, vehicle issue or traffic problems, we will make all sincere efforts to arrange alternative service with similar options, however, based on its availability.
  • The arrangement of seating will depend on its availability and will be done by our driver or tour guides.
  • Pick-up and drop-off timings listed on the website are approximate, and they will be adjusted as per your location as well as traffic conditions.
  • Coupon Codes can be redeemed only through online booking process.
  • We reserve the right to charge 100% No Show charges if guests do not turn up on time for the pick-up.
  • In any case the guest does not show up on time and our vehicle departs from the pickup location, then we will not arrange for alternative transfer & no refund is provided for the missed tour.
  • Seating arrangement is done as per the availability & it is decided by the Driver or Tour Guide except in case of private transfers.

Related Packages

Tags

Andaman(portblair) Hotel Review
Andaman(portblair) Description
Andaman(portblair) Activites
Andaman(portblair) Sightseeing